Volg ons op
Volg ons op Facebook
Betalen metBetalen met iDeal
iDeal

en

Betalen met iDeal
BANCONTACT

| home | login

Actuele aanbiedingen

Luchtslurven nieuws - Schuifslurf met railsysteem

 

Nieuwe ontwikkeling op het gebied van afdichting voor kistenbewaring

Tegenwoordig wordt er in de bewaarloods voor aardappelen en uien al veelvuldig gebruik gemaakt van luchtslurven om de bovenste rij kisten af te dichten. Dit systeem heeft zich al bewezen als innovatief product en heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt op het gebied van onder andere kwaliteit.

Hekel punt voor veel gebruikers van luchtslurven is het afdichten van de verticale opening aan het einde van de rij kisten. Soms wordt dit opgelost door er een rij kisten voor te zetten. Anderen maken weer gebruik van een staande slurf. Nadeel hiervan is dat deze verticale slurf handmatig aan haken opgehangen moet worden bovenin de kistenrij. U kunt begrijpen, dit is onhandig en niet wenselijk.

Door vraag vanuit de markt om een oplossing voor dit probleem te zoeken zijn wij gaan experimenteren met diverse oplossingen. Uiteindelijk hebben we een systeem ontwikkeld waarbij er een railsysteem onderaan de horizontale moederslurf is bevestigd. Hieraan hangt de verticale slurf welke vanaf de grond heel gemakkelijk in elke positie kan worden geschoven. Dit is handig als men wisselende hoeveelheden oogst heeft. Ook is het handig om de luchtslurf aan de kant te kunnen schuiven (tegen de drukwand aan, of in sommige gevallen tussen of achter de opening van de drukwand) zodat er meer ruimte in de bewaarloods is voor bijvoorbeeld het opslaan van lege kisten buiten het bewaarseizoen om.

 

Wij zijn al jaren een toonaangevend bedrijf binnen de Agrarische sector. De combinatie van een grote klantengroep in de akkerbouw en ons zeilmakerij heeft ervoor gezorgd dat we zijn meegegaan in de ontwikkelingen binnen de bewaartechniek. Hieruit zijn diverse producten ontstaan zoals zuigkleden en de afdichtsystemen door middel van luchtslurven.

 

Contact

Van Harenstraat 20
9076 BW St. Annaparochie

T. 0518 - 401437
F. 0518 - 402622
E. info@platstanne.nl

Openingstijden

Ma: 9:30 - 18:00
Di - Do: 8:00 - 18:00
Vrij: 08:00 - 18:00, 19:00 - 21:00
Za: 9:00 - 17:00
Zon- en feestdagen gesloten

Nieuws

Nieuw: Qbrick System - Modulaire en mobiele gereedschapskoffers
-

Gereedschapkoffers voor professionals!

Aanbiedingen

Husqvarna najaarsbrochure 2018
-

Het is weer herfst dus is het tijd voor de husqvarna najaarsfolder 2018